Snickare i Skövde

Hej alla fina följare

Har ni sett programmet Arga Snickaren? Ibland tänker jag att vi skulle behöva ha en egen arg snickare här hemma, inte en som nödvändigtvis är så arg men som ser till att vi får saker gjort som vi sagt vi ska göra. Det är så lätt att påbörja projekt och sen blir de liksom aldrig riktigt klara för att det kanske tar längre tid än man tänkt eller att något material saknas och så blir det ett projekt i sig att åka in till Skövde och skaffa det. Kan ni känna igen er?

Vi har så mycket planer och vi har som sagt påbörjat flera saker, men nu har vi verkligen bestämt att nu ska vi skriva ner de påbörjade projekten och göra klart dem så vi kan bocka av steg för steg. Det är alltid så skönt att bocka av saker på listor, man blir så nöjd liksom. Till ett par rum är det till exempel lite lister som ska upp och har vi nu gjort resten av jobbet borde i kunna fixa det sista också utan en snickare. Både jag och min man är egentligen ganska händiga men ibland också ganska bekväma och det går inte alltid så bra ihop med byggprojekt!

En annan sak vi ska göra är att forsla bort den gamla lekstuga som vi rev ner förra sommaren, den är riven men ligger istället som en hög bakom huset. Och en tredje sak är att måla om elementen på övervåningen. Vi tapetserade om och gjorde fint men de gamla elementen som vi skulle målat om har inte blivit av, men nu ska det bli gjort. Jag får återkomma med en lägesrapport allt eftersom och jag tänker att om jag berättar om det för er så blir det mer press på oss att verkligen göra det här nu.

Må så gott och ha en underbar dag!

Du gillar kanske också...